• Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
Lamain verhuur slider (1)
Nieuws, tips & weetjes

Lamain Verhuur vanaf 2023 in een nieuw jasje

Een nieuw jaar! 2023 is aangebroken en wij beginnen gelijk met groot nieuws! In 2012 begon Kevin Lamain met Lamain Verhuur. 18 jaar jong, enthousiast en vol energie vanuit een garagebox gestart met een twee tal partytenten al snel aangevuld met wat statafels en verlichting. Al binnen enkele maanden werd duidelijk dat de vraag naar feest en evenement producten groot was in de provincie Groningen en dus volgde de ene na de andere opdracht. Het assortiment breidde zich steeds verder uit. Tenten konden gevuld worden met meubilair in alle soorten en maten. Opdrachten werden groter en groter. De garagebox werd al snel ingeruild voor een klein bedrijfspand gelegen in Wildervank. 

Eerste bedrijfspand in 2014
Social media post uit 2014

Binnen een jaar was ook dit pand te klein en de stap naar een centraal gelegen pand in Veendam werd in 2015 dan ook gemaakt. Door een grote diversiteit aan aanvragen werd er geïnvesteerd in toiletcabines en kwam er een toiletwagen. Ook dranghekken en tijdelijke stroomvoorzieningen werden toegevoegd aan het assortiment om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn uit eigen voorraad. Korte lijnen en snel schakelen bleven de groei dan ook alleen maar stimuleren.  

Bruiloften en grote tuinfeesten werden week in week uit op en afgebouwd

Eind 2019 wat het dan ook opnieuw tijd voor een groter pand. 2020 had een jaar moeten worden met grote stappen, alle plannen waren er. Echter bleek de werkelijkheid anders. Een pandemie, corona. Een bewogen tijd voor de evenementen sector en dus ook voor Lamain Verhuur. Een jaar van schakelen, creatief denken en weer opnieuw naar de tekentafel, maar ook een jaar van kansen. Van een twee tal bedrijven werd de inventaris overgenomen te weten Knal Verhuur en Sanimobiel. In een klap verdubbelde de voorraad en konden we nog beter onze klanten bedienen. Het feest en evenement verhuur bedrijf wat alles uit eigen voorraad kon leveren en dat hebben we in 2021 ook geweten! Waar corona nog steeds zijn effecten had kenden we het drukste ooit. Klanten van heinde en ver wisten ons te vinden en we genoten weer volop van het klanten de best mogelijke producten en service te verlenen. 

Van de grootste stormbaan
Tot de meest uitdagende springkussens

Helaas bleek eind 2021 een nieuwe tik uit te delen doordat we voor een zoveelste keer in lockdown kwamen. Een tik waarvan later pas bleek wat de werkelijke effecten zouden zijn. Want in April 2022 konden we eindelijk weer los! Dit keer alleen wel met bijna 2 handen op onze rug gebonden. Personeelstekort voerde de boventoon. Iets wat we horen, zien of misschien zelf allemaal wel ervaren. Ondanks de grote uitdagingen die dit met zich meebracht hebben we van 2022 een goed jaar kunnen maken. Het is naast een goed jaar ook een jaar geworden waarin veel nagedacht is. De uitkomst die leest u hier.

Lamain Verhuur, vanaf 2023 het adres voor tijdelijke sanitaire oplossingen!

Vanaf 2023 zal Lamain Verhuur zich focussen op de verhuur van tijdelijke sanitair voorzieningen. Van toiletcabines en toiletwagens tot tijdelijke badkamers. Dit betekent dat wij stoppen met de feest inrichting zoals tenten, meubilair en springkussens. Een lastige keus, maar we hopen dat dit nieuwe jasje door iedereen goed ontvangen wordt. Dus bent u nu of in de toekomst opzoek naar een toilet voor op de bouwplaats, een toiletwagen voor uw bruiloft of een tijdelijke badkamer voor tijdens uw renovatie? Lamain Verhuur staat voor u klaar met persoonlijke service en aandacht. Kwaliteit als hoge prioriteit en uw opdracht als onze volgende taak. 

Bedankt voor het lezen van dit bericht. Wellicht tot snel en een zeer gezond en succesvol 2023 gewenst! 

Kevin Lamain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call me back

Fout: Contact formulier niet gevonden.