• Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - Overzichtelijke prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - Overzichtelijke prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Inloggen of registreren
Lamain verhuur slider (1)
Nieuws, tips & weetjes
Lamain verhuur mobiele toiletten

5 tips voor het huren van een mobiel toilet!

Leuk dat je onze 5 tips voor het huren van een mobiel toilet leest! Een mobiel toilet huren… Voor ons is het dagelijkse kost. Voor jou als het goed is niet. Daarom helpen we je graag met deze 5 tips voor het huren van een mobiel toilet die niet alleen goed van pas komen, ze kunnen zelfs voorkomen dat je enorm de fout in gaat. Wat voor fout? Lees snel verder!

5 tips voor het huren van een mobiel toilet
1# Boek uw tijdelijke mobiele toilet op tijd

Met een reden de tip die op de eerste plek staat. Er is namelijk niets vervelender dan hoge nood en geen toilet! Met enige regelmaat krijgen we op de Zaterdag middag nog een belletje met de vraag of er voor die avond een mobiel toilet geplaatst kan worden voor het feestje. Helaas een vraag waar we vaak geen ja meer op kunnen antwoorden. Voorkom dus ongemak & hoge nood en bestel jouw tijdelijke toilet zo snel mogelijk.

2# Kies de juiste locatie voor het mobiel toilet

Wanneer onze chauffeur uw toilet(ten) komt leveren zal je zeker geholpen worden in het kiezen van de juiste locatie. Wel is het alvast handig om rekening te houden met de volgende dingen. Het is NIET mogelijk de toiletten verder van 12 meter van de auto te plaatsen. Dit omdat het toilet gereinigd dient te worden bij het einde van de huurperiode (of tussentijds) en onze reinigingsauto een maximaal bereik heeft van 12 meter. Ook handig om te weten, met een hoogte van 2,4 meter kan een toiletcabine niet onder een schutting poort door.

3# Beter te veel dan te weinig

Beter mee verlegen dan om verlegen, beter te veel dan te weinig en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal uitspraken die er niet voor niets zijn. Want er is weinig zo vervelend als lange wachtrijen om naar het toilet te kunnen gaan. Advies nodig bij het huren van de juiste hoeveelheid toiletvoorzieningen? Wij helpen u natuurlijk graag verder.

4# Bepaal de juiste huurperiode

Het kiezen van de juiste huurperiode klinkt heel makkelijk en dat is het eigenlijk ook. Wij maken het nu nog makkelijker! Wist u dat onze prijzen minimaal per week zijn? Tijdens het bestel proces kunt u dus heel makkelijk de gewenste lever en ophaal dag selecteren. Is bijvoorbeeld uw feestje op een zaterdag avond? Dan is het al mogelijk het toilet op vrijdag of donderdag te laten leveren. Uiteraard zonder extra kosten.

5# Het juiste toilet voor uw situatie

Elk type toilet kent zijn eigen “specialiteit”. Zo is onze mobiel toilet basic de echte NR.1 op de bouwplaats & festivals. Heeft u een feestje thuis of is de ruimte beperkt en kunt u geen losse handwas unit kwijt? Dan is de toiletcabine voorzien van wastafel een goede keus voor net dat beetje meer luxe. Heeft u te maken met een grote groep bierdrinkende mannen? Het antwoord is onze 4 persoons plaszuilen. Bij elk type toilet op onze website staat omschreven waar deze het best tot zijn recht komt. Heb je na het lezen van onze “5 tips voor het huren van een mobiel toilet” toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook vind u nog meer leuke tips en weetjes op onze Facebook pagina. Benieuwd? Klik dan hier!

We hebben meer leuke tips en weetjes!

Call me back

Fout: Contact formulier niet gevonden.

×