Showing all 6 results

Partytent verhuur vanaf €45,- in Groningen of Drenthe?


Voor hoe lang huur ik een partytent?

. Wanneer u dus een partytent huurt voor uw bruiloft of verjaardagsfeest en de tent graag een dag eerder geplaatst wenst te hebben. Om te beginnen betaald u enkel en alleen de gebruiksdag(en). Dit houdt in dat u alleen betaald voor de dag van het feest of evenement Wanneer u de partytent dus een dag eerder wilt huren is dit voor ons vaak geen enkel probleem. Hier zijn dan GEEN extra kosten aan verbonden. Zo heeft u zelf alle tijd om nog versiering te plaatsen en de tent volledig in te richten. Ook wanneer u een dag extra gebruik wilt maken van de partytent zullen hier geen extra kosten aan verbonden zijn.

Doen jullie partytent verhuur door heel Nederland?

Nee, u kunt alleen bij Lamain Verhuur terecht voor het huren van een partytent in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Vanuit ons magazijn in Veendam houden wij een straal van 60 kilometer aan. Hiermee dekken we de volledige provincie Groningen. Het grootste deel van Drenthe, een deel van Friesland en ook leveren wij regelmatig over de grens in Duitsland. Voor vaste opdrachtgevers worden af en toe uitzonderingen gemaakt waardoor de ook in andere delen van het land werkzaam zijn. Wenst u ook graag gebruik te maken van de service, kwaliteit en betrouwbaarheid van Lamain Verhuur? U kunt natuurlijk altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Is het mogelijk de complete partytent inrichting te huren bij Lamain Verhuur?

Ja! Alles om uw partytent mee in te richten vind u bij Lamain Verhuur. Niet enkel voor statafels en verlichting kunt u bij ons terecht. Ook voor het huren van garderobe rekken, biertaps, geluidsinstallaties, biertafel sets en verwarming bent u aan het juiste adres. Op deze website vind u bijna alles wat wij u te bieden hebben. Toch niet gevonden wat u zocht? Wellicht dat wij het toch kunnen leveren. Stel eenvoudig uw vraag via ons contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

Mag er versiering en decoratie worden opgehangen in de partytent?

Er mag versiering en decoratie worden opgehangen in onze partytenten. Let er wel op dat dit geen papieren slingers of versiering is. Dit mag absoluut niet! Omdat deze versiering bij vochtige omstandigheden zijn kleur aflaat kan dit het tentdoek beschadigen. De kleur wordt opgenomen door het witte tentdoek en dit is vervolgens niet meer te verwijderen. Met als gevolg kosten voor de huurder. Wij adviseren dan ook om gebruik te maken van plastic of kunststof slingers en versiering. Weet u niet zeker of u de juiste versiering en decoratie heeft uitgekozen? Vraag gerust aan een van onze medewerkers.

In welke plaatsen kan ik bij Lamain een partytent huren?

Wanneer u woonachtig bent in één van de drie noordelijke provincies. (Groningen, Drenthe & Friesland) Kunt u bij ons een partytent huren. Vanuit ons magazijn in Veendam leveren wij met grote regelmaat in plaatsen als Winschoten, Assen, Hoogezand, Groningen en Stadskanaal. Houdt er rekening dat de genoemde prijzen op deze pagina exclusief transport zijn. Echter zijn dit geen enorme bedragen. Zo rekenen wij voor plaatsen als Eelde, Haren en Zuidlaren ongeveer €25,- aan transport. Wilt u een partytent huren in Sappemeer, Zuidbroek, Kiel-Windeweer, Hoogezand of Borgercompagnie dan zijn de transportkosten slechts €15,- Bent u benieuwd naar de transportkosten naar uw woonplaats? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Partytent verhuur met vloer?

Als een van de weinige verhuurbedrijven in het noorden van Nederland leveren wij partytenten met vloer uit onze eigen voorraad. Doordat onze houten tentvloeren in onze eigen werkplaats worden gemaakt bieden wij ook de mogelijkheid tot maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld niet alleen de partytent voorzien hebben van vloer maar ook het looppad er naartoe helpen wij u hier graag bij. U kunt bij ons alle partytenten huren inclusief mooie sfeervolle houten vlonder vloer. Op deze manier houdt u uw gazon ten alle tijde netjes. Ook wanneer er veel regen is gevallen. Ook voor op een stenen ondergrond is onze partytent vloer zeer geschikt. Zo heeft u net dat beetje meer uitstraling.

Offerte aanvragen voor het huren van een partytent?

U wilt een partytent huren van goeie kwaliteit voor een nette prijs? Dan bent u bij Lamain Verhuur aan het juiste adres. Wij garanderen nette, schone partytenten van goede professionele kwaliteit. Met als service het op & afbouwen ervan. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. U voegt de gewenste producten toe aan uw offerte. Vervolgens controleert u deze en stuurt u deze eenvoudig door. Binnen 24 uur heeft u van ons een reactie. Heeft u liever persoonlijk contact of wilt u de mogelijkheden bespreken onder het genot van een kop koffie? Dan kunt u bellen met het nummer: 0598-470709 en zullen we geheel vrijblijvend een afspraak plannen.

Lamain Verhuur 0625585994