• Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
Lamain verhuur slider (1)

Toiletwagen huren in Groningen

Toiletwagen huren in Groningen, Drenthe of Friesland?

De gasten op uw feest, evenement of bruiloft een luxe toilet oplossing bieden? Dan is het huren van een toiletwagen bij Lamain verhuur de perfecte oplossing. Onze jong, nette en luxe uitgevoerde toiletwagens zijn de perfecte oplossing voor tijdelijke toiletvoorzieningen. Wanneer u een toiletwagen bij Lamain verhuur huurt, leveren wij de toiletwagen gebruiksklaar. Zo leveren wij toiletpapier, toiletborstels, handzeep en de mogelijkheid om de handen te drogen doormiddel van papieren handdoekjes of elektrische handdrogers. Wij verhuren onze toiletwagens huren in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. 

Luxe toiletwagen (2 personen)
Luxe toiletwagen

De kosten voor het huren van een toiletwagen zijn afhankelijk van vele factoren. Denk aan formaat, uitvoering, met of zonder eind schoonmaak en de locatie waar de toiletwagen moet komen te staan. Op de product pagina van alle toiletwagens vind u de informatie over prijzen en mogelijkheden. De transportkosten worden berekend op basis van postcode en woonplaats tijdens het aanvraag proces. Omdat Lamain verhuur gespecialiseerd is in toiletwagen verhuur hebben wij voor bijna elke situatie een oplossing. Heeft u bijvoorbeeld geen toegang tot een afvoerput dan kunnen wij een septic tank naast de toiletwagen plaatsen. Ook bij het gebrek aan water aanvoer zijn mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

Naast een groot assortiment toiletwagens heeft Lamain verhuur ook mobiele toiletten in de verhuur. Deze toiletten zijn nagenoeg overal te plaatsen doordat er geen aan en afvoer nodig is.  De toiletten ook wel dixie’s van Lamain verhuur onderscheiden zich van andere verhuurders doordat ze erg comfortabel, ruim en luxe uitgevoerd zijn. Wij leveren de schoonste toiletten van Noord-Nederland en hier zijn we dan ook trots op. Wanneer mogen wij u een toilet leveren?

Mobiel toilet Lamain verhuu
Call me back

Fout: Contact formulier niet gevonden.

×