Bij Lamain Verhuur huur je pas echt goed!

Lamain Verhuur is al jaren actief in de verhuur van feest & evenement inrichting.
Wij maken de meest uiteenlopende feesten en evenementen mogelijk.

Van bedrijfsfeesten, recepties, personeelsfeesten, productpresentaties, verjaardagsfeesten tot bruiloften.
Lamain Verhuur verzorgt de complete uitrusting.
Denk hierbij aan porselein, glaswerk, tafelgerei, tafellinnen, tenten, tafels en stoelen, maar ook springkussens, geluidssystemen en podia.

Service, kwaliteit en de klant op nummer 1.

Als u huurt bij Lamain Verhuur, dan kiest u voor kwaliteit, service en een compleet assortiment. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en met u meedenken. Lamain Verhuur staat dicht bij de klant en houdt  de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Wij vernieuwen en innoveren dan ook voortdurend. Hierdoor zal ons assortiment steeds wordt aangevuld met materiaal volgens de nieuwste trends.

Meer dan een verhuur bedrijf alleen.

Lamain Verhuur is leverancier van zowel kleine als grote evenementen. Dankzij een breed assortiment, dat bestaat uit A-merken, en een grote opslagcapaciteit op ons magazijn in Veendam (Groningen) kan Lamain Verhuur voor elk evenement, en in elke gewenste hoeveelheid leveren. Maar we doen meer dan alleen het materiaal leveren. We kunnen ook de complete logistiek en zelfs de technische dienst ter plekke voor onze rekening nemen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.