• Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
Lamain verhuur slider (1)

Mobiel toilet huren in Groningen

Mobiel toilet huren in Groningen?

Bij Lamain verhuur bent u aan het juiste adres wanneer u een mobiel toilet, toiletwagen of mobiele badkamer wilt huren in Groningen. Wekelijks rijden wij onze routes door de provincie Groningen vanuit onze vestiging in Veendam. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze mobiele toiletten. Denk aan mobiele toiletten die voorzien zijn van handgel dispenser of zelfs uitgerust zijn met een wasbakje om uw handen te wassen. Toiletwagens voor feesten, evenementen en bruiloften vind je ook bij ons. Of het nu gaat om 1 toilet of een paar honderd. We staan voor je klaar.

Service en kwaliteit op nummer 1

Een Groninger onderneming met service en kwaliteit nog altijd op nummer 1. We hebben passie voor ons werk en dat merkt u zeker wanneer u bij ons een mobiel toilet huurt. Onze “dixie’s” zijn bij levering altijd blinkend schoon. Iets waar we ook zeker trots op zijn! Gebruik kunnen maken van een toilet is noodzaak, wij zorgen ervoor dat het zo aangenaam mogelijk kan. Wanneer je een mobiele wc besteld bij Lamain verhuur stemmen we samen het moment van levering af. We rijden elke week door de hele provincie Groningen en rijden onze routes dan ook zo efficiënt mogelijk. Het kan dus voorkomen dat het bestelde toilet een dag eerder of misschien zelfs 2 geleverd wordt. Kost natuurlijk niets extra! Zorgt er wel voor dat er onnodig gereden wordt waardoor we de prijzen laag kunnen houden.

Mobiel toilet huren Groningen

Er gaat niets boven Groningen!

En daar zijn we trots op! We houden dan ook van gezelligheid en persoonlijk contact. Dit is ook gelijk één van de dingen waar we onderscheidend in zijn. Korte lijnen en duidelijke afspraken. Vele (bouw) bedrijven en particulieren gingen u al voor met het huren van een mobiel toilet in de provincie Groningen. Mogen we binnenkort jouw mobiele toiletten leveren? Bestellen kan via onze website of telefonisch via 0598 – 470709.

Call me back

Fout: Contact formulier niet gevonden.

×