• Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
  • Ma. - Vr. 8.00 - 18.00
  • 0598 - 47 07 09
  • Korte levertijd - Duidelijke afspraken - scherpe prijzen - Schone & nette materialen 

  • Prijzen op onze website zijn excl. btw
Lamain verhuur slider (1)

Dixie huren?

Dixie huren in Groningen, Drenthe of Friesland?

Een bezoek aan het toilet is dagelijks noodzakelijk, maar wat nou als deze nog gebouwd moet worden? Of wanneer er niet voldoende toiletten zijn op de locatie waar u bijvoorbeeld uw evenement organiseert? Niet overal is de mogelijkheid voor water aan en afvoer. Aansluitingen die nodig zijn om een normaal toilet goed te laten werken. De oplossing? Een dixie huren! Een dixie ook wel mobiel toilet of eco toilet genoemd is een toilet dat geen aan of afvoer nodig is. Hierdoor is een dixie nagenoeg overal te plaatsen.

Wanneer is een dixie huren de perfecte oplossing?

Je ziet vandaag de dag op veel plekken een dixie staan. De meest bekende plekken zijn misschien wel bouwplaatsen en festivals, maar ook is het voor een tuinfeestje de ideale oplossing. Of wat dacht je van een renovatie van uw toilet thuis? Zoals al eerder genoemd is de aan en afvoer van water niet nodig. Doordat de dixie van een grote gesloten opvang tank is voorzien, kan deze bijna overal geplaatst worden. Het leeghalen van te opvang tank verzorgen wij voor u en zit altijd bij onze prijzen inbegrepen. 

De kosten van een dixie huren?

Verrassingen kunnen leuk zijn maar niet wanneer het gaat om de prijs van iets wat je wilt huren. Wij houden van transparant zijn en hebben er dan ook voor gekozen om zoveel mogelijk prijzen openbaar op onze website te zetten. Je hoeft niet eerst te bellen of wachten op een aangevraagde offerte maar kunt gewoon duidelijk de prijs zien voor de door jou aangegeven huurperiode. Je zal zien dat het al mogelijk is een dixie te huren vanaf €30,00 per week wanneer u de dixie voor minimaal 3 weken huurt. Bij deze prijs zit een wekelijkse schoonmaak, het legen van de tank en het aanvullen van nieuw toiletpapier inbegrepen. Het zogenoemde weekend tarief is vanaf €70,00. Leuk om te weten is dat onze dixie’s altijd super schoon zijn en we dit ook zo houden! We hebben passie voor ons werk en jij als klant profiteert daar van.

Dixie huren

Hoe lang kan ik een toilet huren?

Voor ons een makkelijke vraag met eigenlijk een net zo makkelijk antwoord. Voor zo lang als jij wil! Je kan een mobiel toilet al huren voor 1 dag. Denk aan een bijeenkomst of een tuinfeestje. Huur je het toilet voor een feestje op Zaterdag? Dan brengen we hem uiterlijk op Vrijdag en halen we het toilet op de Maandag weer op. Geen zorgen, de prijs blijft hetzelfde. Wil je de dixie voor langere periode huren? Weken, maanden of misschien heb je nog helemaal geen einddatum? Vinden we geen enkel probleem. Je ontvangt periodiek een factuur voor het huren van de dixie. Ben je klaar met het gebruik geef je dit aan ons door per mail of telefonisch en wij zorgen dat het toilet zo snel mogelijk weer wordt opgehaald. 

Call me back

Fout: Contact formulier niet gevonden.

×